Предварителният договор на Инерком със Софийската митрополия е подписан от Браницкия

...
Предварителният договор на Инерком със Софийската митрополия е подписан от Браницкия
Коментари Харесай

Договорът на Гинка с Митрополията: 15 хиляди лева за 2700 квадрата

Предварителният контракт на Инерком със Софийската митрополия е подписан от Браницкия митрополит Григорий, викарий на патриарха и Софийски митрополит Неофит, и брачна половинка на Гинка Славчо Върбаков като неин прокурист. 

От документа, с който OFFNews разполага, излиза наяве, че Инерком би трябвало да получи пространства с обща повърхност 2774 кв.м. на цена 8,5 евро на квадрат на площад " Св. Неделя " 16.  Сградата е 7-етажна, на площада и на ъгъла с улица " Съборна ". 



Условията в предварителното съглашение плануват, окончателният контракт да е за наем за 10 години с опция да бъде " автоматизирано удължен още четири пъти по толкоз ". Ако по-късно Инерком продължи да употребява парцела, без Софийската митрополия да се опълчи, договорът става неопределен. 



Дружеството на Върбакови се ангажира да откри компания за проучване на постройката, като разноските ще се приспадат от месечния наем. Наемателят би трябвало да внесе 150 000 лв. депозит, за който не се издава фактура, при сключване на предварителното съглашение. 

Цялостният ремонт - ВиК и електроинсталация, реституция на фасадата, покрив, замяна на асансьори и цялостното й " привеждане " за жилищно и офисно прилагане, е за сметка на Софийска митрополия. Инерком внася нужната за ремонта сума, след което вместо 23 324 евро ще заплаща 15 000 лв. на месец. Разликата до цялостния размер на наема ще бъде прихващана по погасителния проект за платените от наемателя пари за ремонт, написа в контракта. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР